Velkommen som kunde


Velkommen som kunde i AtB transport AS


AtB startet opp i 1996 og har siden starten vokst kraftig til nå å være et av byens største lokaltransportfirma. Størsteparten av våre kunder har vært med helt fra starten av, disse er våre viktigste ambassadører. Kundetilfredshet er vårt varemerke.

Vi setter pris på deg som kunde og vi ønsker at også du skal bli en del av denne tradisjonen og blir en viktig ambassadør. Vi har derfor laget dette heftet slik at du får en rask innføring i vår måte å jobbe på, samt nyttig informasjon.

For at det aldri skal være tvil om hvem vi frakter varene for og hvor til, er det også viktig at du under bestilling av frakt er nøye med å gi oss den riktige informasjonen:

  • Hva som fraktes
  • Mål og vekt
  • Hvor skal varene leveres
  • Et telefonnummer til kontaktperson
  • Merking av kolli om det er flere

Fint om varene er klar når sjåførene ankommer hos deg for å plukke opp.

For at vi hele tiden skal forbedre og utvikle oss, har vi laget avvikrutiner for å følge opp og forbedre oss. Det er viktig at dere rapporterer inn mindre og større forbedringpotensialer. Selv om AtB er gode kan vi alltid bli bedre.

På slutten av heftet gir vi svar på noen av de vanligste spørsmålene som dukker opp. Lurer dere på noe ut over dette, eller noe er uklart, nøl ikke med å kontakte AtB for å spør. Det er bedre å spørre en gang for mye.

Nok en gang vil jeg ønske deg velkommen som kunde hos oss, og jeg håper og tror at AtB vil leve opp til forventningene!

Lykke til med leveringene!

Med vennlig hilsen

AtB transport AS

Kari Martinsen

Daglig leder